Satya Spiritual healing wierookstokjes

1,75

Ontdek de betoverende geur van Satya Spiritual healing wierookstokjes. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en doordrenkt met kalmerende aroma’s creëren deze wierookstokjes een sfeer van rust en heling. Laat je meeslepen op een innerlijke reis van zelfontdekking en positiviteit. Perfect voor meditatie, yoga of het creëren van een vredige ambiance in je leefruimte. Een prachtig geschenk voor jezelf of je dierbaren.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: NA5022 Categorieën: ,

Beschrijving

Verrijk je spirituele reis met de betoverende geur van Satya Spiritual healing wierookstokjes. De wierookstokjes zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die zijn samengesteld om je zintuigen te prikkelen en een atmosfeer van rust en heling te creëren. De weldadige geur neemt je mee op een innerlijke reis, waarbij je de dagelijkse stress kunt loslaten en jezelf kunt onderdompelen in een moment van diepe spirituele verkenning.
Of je nu mediteert, yoga beoefent, een rustige sfeer creëert voor je spirituele rituelen of gewoon een vredige ambiance wilt creëren in je leefruimte, Satya Spiritual healing wierookstokjes zijn de perfecte metgezel. De bedwelmende geur zorgt voor een gevoel van rust en kalmte, waardoor je diepere verbindingen kunt maken met jezelf en je omgeving.
De wierookstokjes branden langzaam en gelijkmatig, waardoor je kunt genieten van langdurige momenten van welzijn en sereniteit.
Let op: Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Plaats de brandende wierookstokjes in een geschikte houder en zorg voor een brandveilige omgeving.

Extra informatie

Afmetingen22 × 4 × 2 cm