Meditatiekussen met geborduurd symbool chakra 3

36,95

Dit comfortabele kussen combineert stijl en spiritualiteit om je meditatieruimte te verrijken. Het derde chakra, het energiecentrum van zelfvertrouwen en persoonlijke kracht, komt tot leven met de levendige gele en gouden tinten. Geniet van optimale ondersteuning en een diepere verbinding met je innerlijke kracht tijdens je meditatiesessies.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: NA282 Categorieën: ,

Beschrijving

Ben je op zoek naar een meditatiekussen dat niet alleen comfortabel is, maar ook een vleugje spiritualiteit toevoegt aan je meditatie? Dan moet je zeker dit geweldige meditatiekussen met het derde chakra-decoratie bekijken. Dit kussen is perfect voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met hun innerlijke kracht en intuïtie. Het derde chakra is het energiecentrum dat geassocieerd wordt met zelfvertrouwen, wilskracht en persoonlijke kracht.
Dit kussen is niet alleen maar mooi om naar te kijken, het is ook ontworpen met jouw comfort in gedachten. Of je nu op de grond zit of op een stoel, dit kussen zorgt ervoor dat je in de juiste houding blijft zonder ongemak. Het derde chakra-decoratie op dit kussen is prachtig en zal een vleugje kleur en spiritualiteit aan je meditatieruimte toevoegen. Het levendige geel en goud brengen een gevoel van warmte en positiviteit, terwijl het symbool van het derde chakra je eraan herinnert om je innerlijke kracht te omarmen en te laten stralen.