Auroshikha Emerald wierookstokjes

1,75

Een subtiele, verhelderende geur.

Natuurzuivere Emerald wierookstokjes verpakt in een gemarmerd pakje (10gr.)

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: NA407 Categorieën: , ,

Beschrijving

De wierook Emerald van Auroshikha heeft een subtiele, verhelderende geur. Het bevat etherische oliën van Scharlei en de harsen van Labdanum en Benzoë. Emerald wierook werkt herstellend en heeft daarbij een instemmend en vreugde schenkend effect. Een stokje brand ongeveer 40 minuten.

Over Auroshikha

Auroshikha is in 1973 begonnen met de vervaardiging van hoogwaardige kwaliteitswierook volgens de eeuwenoude ambachtelijke methode. De basisingrediënten van Auroshikha wierook zijn sandelhoutpoeder, houtskoolpoeder van kokosnotenbast en ‘jeegat-poeder’. Dit is een harsachtig product, verkregen uit de gemalen schors van een tropische boom. Van deze natuurzuivere ingrediënten wordt met behulp van water een kneedbare massa gemaakt, het zogenaamde ‘deeg’. Om bij verbranding de gewenste geur te krijgen worden aan dit deeg etherische oliën en/of poeders van bloemen, vruchten, kruiden en wortel- en houtsoorten toegevoegd. Daarna wordt het deeg om een ‘bamboe-splinter’ gerold. De stokjes worden vervolgens in de schaduw gedroogd. Om niets van de geur verloren te laten gaan, worden de stokjes gewikkeld in luchtdicht cellofaan en verpakt in handgemarmerd papier. Auroshikha wierook bevat geen dierlijke bestanddelen.

Hoe brand je wierook?

Steek een wierookstokje aan. Wacht tot het puntje rood gloeiend is. Blaas nu het vlammetje uit en laat het stokje verder gloeien. Plaats het stokje in een houder. Tijdens het branden valt er as van het stokje. Controleer of deze hete as niet op een brandbaar oppervlak kan vallen. LET OP: – laat nooit brandende wierook onbeheerd in huis achter – buiten bereik van kinderen houden.