Yoga & Meditatie

Amber (Mira) Auroshikha 10gr

E-mailadres
Een aantrekkelijke, pure, warme geur.
Natuurzuivere Amber (Mira) wierookstokjes verpakt in een gemarmerd pakje (10gr.)
Met levering Post voor € 6,95
Met levering Brievenbuspost voor € 3,00
Verkoopprijs:€ 1,75
Korting
Leverbaar binnen 2 dagen
De wierook Amber (Mira) van Auroshikha heeft een aantrekkelijke, pure, warme geur. Het bevat etherische oliën van Patchouli, Scharlei en hars van Eikemos, Labdanum en Styrax. Amber wierook werkt harmoniserend en sterkt het zelfvertrouwen. Een stokje brand ongeveer 40 minuten.

Over Auroshikha

Auroshikha is in 1973 begonnen met de vervaardiging van hoogwaardige kwaliteitswierook volgens de eeuwenoude ambachtelijke methode. De basisingrediënten van Auroshikha-wierook zijn sandelhoutpoeder, houtskoolpoeder vam cocosnotenbast en 'jeegat-poeder'. Dit is een harsachtig product, verkregen uit de gemalen schors van een tropische boom. Van deze natuurzuivere ingrediënten wordt met behulp van water een kneedbare massa gemaakt, het zogenaamde 'deeg'. Om bij verbranding de gewenste geur te krijgen worden aan dit deeg etherische oliën en/of poeders van bloemen, vruchten, kruiden en wortel- en houtsoorten toegevoegd. Daarna wordt het deeg om een 'bamboe-splinter' gerold. De stokjes worden vervolgens in de schaduw gedroogd. Om niets van de geur verloren te laten gaan, worden de stokjes gewikkeld in luchtdicht cellofaan en verpakt in handgemarmerd papier. Auroshikha wierook bevat geen dierlijke bestanddelen.

Hoe brand je wierook?

Steek een wierookstokje aan. Wacht tot het puntje rood gloeiend is. Blaas nu het vlammetje uit en laat het stokje verder gloeien. Plaats het stokje in een houder. Tijdens het branden valt er as van het stokje. Controleer of deze hete as niet op een brandbaar oppervlak kan vallen. LET OP: - laat nooit brandende wierook onbeheerd in huis achter - buiten bereik van kinderen houden.