Satya backflow wierook White Sage

2,95

Ontdek de magie van Satya’s White sage backflow wierook. Zuiver je ruimte met de kalmerende geur van witte salie. Perfect voor de backflow wierookbranders, creëer een betoverende rookwaterval en breng sereniteit in je leven.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: PH4004 Categorieën: ,

Beschrijving

Ontdek de betoverende wereld van Satya’s White sage backflow wierook. Laat je zintuigen meevoeren op een reis van zuivering en sereniteit terwijl de subtiele aroma’s van witte salie zich om je heen verspreiden.

Deze hoogwaardige backflow wierookkegels zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de prachtige backflow wierookbranders, waardoor een mystieke waterval van rook ontstaat die omlaag stroomt, waardoor een visueel spektakel ontstaat dat perfect samengaat met de kalmerende geur.

Met de zuiverende eigenschappen van witte salie brengt deze wierook een gevoel van rust en balans in je omgeving. Laat je geest ontspannen en je ziel vernieuwen met Satya White sage backflow wierook.

Verwen jezelf of geef het als een attent geschenk aan iemand die je dierbaar is. Transformeer je ruimte in een oase van rust en harmonie met deze prachtige wierook.

In het doosje zitten 24 backflow kegels.

Extra informatie

Afmetingen10 × 4 × 11 cm