Green Tree Chakra Lotus wierookstokjes

1,75

De Chakra Lotus combineert de zoete geur van de lotusbloem met de thematische geur van de 7 chakra’s.

Beschrijving

De lotus is bekend als een spirituele bloem. Ze staat voor puurheid en zuiverheid. De lotus heeft haar wortels diep in de modder. Door het water heen vindt ze de weg naar het licht. Eenmaal aan het wateroppervlak opent ze haar prachtige bladeren. De lotusbloem gaat mee met het ritme van de dag: in de ochtend opent ze haar bladeren en als de zon weer ondergaat sluit ze ze weer.

Deze bijzondere bloem is een symbool voor vruchtbaarheid, vernieuwing en zuiverheid. Ook zou de lotus de helderheid van gedachte bevorderen. De zoete bloemengeur fleurt je op tijdens sombere dagen.

De geur van de 7 chakra’s stimuleren het opheffen van blokkades in de chakra’s.

Al duizenden jaren gebruikt men in delen van Azië wierook bij meditatie of als reinigings- of ochtendritueel. Ook voor een goddelijke of frisse aura gebruiken ze wierook. De wierook is gemaakt van een mix van natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een kruidige, frisse, bloemige, houten of zoete geur.

Brandduur

De wierookstokjes branden ongeveer 45 minuten.

Let op

Laat wierook nooit onbeheerd branden en houd het altijd buiten bereik van kinderen. Zorg er altijd voor dat de wierook in een goede wierookhouder of wierookbox staat en brand de wierook in een goed geventileerde ruimte.

Extra informatie

Afmetingen22 × 4 × 2 cm

Andere suggesties…