Serpentijn Yin Yang

27,95

Uniek yin yang-teken uit Zimbabwe, gebeeldhouwd in serpentijn door getalenteerde kunstenaars.

Yin yang symboliseert de dualiteit en onderlinge verbondenheid van tegengestelde krachten in het universum. Samen vertegenwoordigen ze de harmonieuze balans en continue verandering van alle aspecten van het leven.

Haal deze symbolische schoonheid in huis en steun de kunstgemeenschap!

Artikelnummer: FA2003 Categorie:

Beschrijving

Dit yin yang-teken is met liefde gemaakt door getalenteerde kunstenaars in Zimbabwe, die momenteel een moeilijke tijd hebben door politiek mismanagement.

Dit beeld is met de hand vervaardigd uit prachtig serpentijn en straalt het vakmanschap en de verbondenheid tussen tegengestelde krachten uit. Haal deze symbolische schoonheid in huis en geef niet alleen je interieur een boost, maar steun ook rechtstreeks de kunstgemeenschap in Zimbabwe.

Onderhoud

Kleine krasjes zijn weg te werken door ze in te wrijven met blanke meubelwas of kokosnootolie. Is er een diepere kras of een stukje uit het oppervlak weg, dan dient dit eerst bijgewerkt met schuurpapier, bij voorkeur waterproof schuurpapier fijnheid 200 en 400. Na schuren moet de plek goed egaal heet gemaakt worden bijvoorbeeld met een föhn. Daarna inwrijven met was en na afkoelen nawrijven met een zachte doek. Het behandeld oppervlak zal volkomen egaal opgenomen zijn. Mocht dit niet zo zijn, dan is onvoldoende verwarmd en dient dit herhaald te worden.

Extra informatie

AfmetingenN/B