Serpentijn Vrienden in hart

27,95

Ontdek betoverende serpentijnen kunst uit Zimbabwe: een uniek beeld van vrienden in een hart. Het symboliseert vriendschap en liefde. Verrijk je interieur met dit hartveroverende kunstwerk. Perfect als bijzonder cadeau!

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Ontdek de betoverende schoonheid van dit unieke serpentijnen beeld met vrienden in een hart, vakkundig vervaardigd door getalenteerde kunstenaars in Zimbabwe.

Dit prachtige kunstwerk straalt niet alleen vakmanschap uit, maar ook een diepgaande vriendschap. Het hartvormige ontwerp symboliseert de kracht van verbondenheid en de eindeloze liefde tussen vrienden.

Voeg een vleugje Afrikaanse kunst en vriendschap toe aan je interieur of geef het als een bijzonder geschenk aan iemand die je dierbaar is. Laat dit serpentijnen beeld je hart veroveren en een blijvende indruk maken op iedereen die het aanschouwt.

Onderhoud

Kleine krasjes zijn weg te werken door ze in te wrijven met blanke meubelwas of kokosnootolie. Is er een diepere kras of een stukje uit het oppervlak weg, dan dient dit eerst bijgewerkt met schuurpapier, bij voorkeur waterproof schuurpapier fijnheid 200 en 400. Na schuren moet de plek goed egaal heet gemaakt worden bijvoorbeeld met een föhn. Daarna inwrijven met was en na afkoelen nawrijven met een zachte doek. Het behandeld oppervlak zal volkomen egaal opgenomen zijn. Mocht dit niet zo zijn, dan is onvoldoende verwarmd en dient dit herhaald te worden.