Serpentijn Levensboom

52,50

Ontdek de magie van onze serpentijnen levensboom! Handgemaakt met liefde en vakmanschap, straalt dit kunstwerk schoonheid en kracht uit. De levensboom is een eeuwenoud en universeel symbool dat de verbondenheid van alle levende wezens en de cyclus van het leven vertegenwoordigt.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: FA2001 Categorie:

Beschrijving

Ontdek de betoverende schoonheid van dit serpentijnen beeld, geïnspireerd op de majestueuze levensboom, vakkundig gemaakt door getalenteerde kunstenaars in Zimbabwe. Met deze aankoop draag je bij aan een menswaardig bestaan voor deze producenten, die momenteel te kampen hebben met politiek mismanagement.

Elke gedetailleerde vorm en levendige kleur weerspiegelen de diepe band van de kunstenaar met de natuurlijke wereld. Dit kunstwerk straalt niet alleen pracht uit, maar ook een boodschap van hoop en solidariteit. Verrijk je huis met dit symbolische meesterwerk en ondersteun tegelijkertijd een gemeenschap die je steun waardeert.

Onderhoud

Kleine krasjes zijn weg te werken door ze in te wrijven met blanke meubelwas of kokosnootolie. Is er een diepere kras of een stukje uit het oppervlak weg, dan dient dit eerst bijgewerkt met schuurpapier, bij voorkeur waterproof schuurpapier fijnheid 200 en 400. Na schuren moet de plek goed egaal heet gemaakt worden bijvoorbeeld met een föhn. Daarna inwrijven met was en na afkoelen nawrijven met een zachte doek. Het behandeld oppervlak zal volkomen egaal opgenomen zijn. Mocht dit niet zo zijn, dan is onvoldoende verwarmd en dient dit herhaald te worden.