Dromenvanger touw

2,9511,95

Ontdek de betoverende charme van onze dromenvanger omhuld met touw. Het bevordert je rust en weert negatieve energie af. Het touw voegt eenvoudige elegantie toe aan je interieur.

Creëer een serene sfeer in je slaapkamer of elke andere ruimte. Laat de zachte beweging in een briesje je meevoeren naar dromenland. Voeg een vleugje natuurlijke magie toe aan je leven.

Artikelnummer: NA1006 Categorie:

Beschrijving

Ontdek de rustgevende kracht van deze met touw omhulde dromenvanger en voeg een vleugje bohemien schoonheid toe aan je leefruimte. De dromenvanger vangt je zoetste dromen op terwijl het negatieve energie afweert, zodat je ‘s nachts volledig tot rust kunt komen.

Het natuurlijke touw voegt een vleugje eenvoudige elegantie toe aan het geheel, waardoor het een prachtig kunstwerk wordt dat je interieur verrijkt. Hang het boven je bed, bij het raam of waar je maar wilt, en zie hoe het zachte briesje de dromenvanger zachtjes doet bewegen, waardoor een serene sfeer ontstaat.

Creëer een harmonieuze en ontspannende omgeving in je huis met deze met dromenvanger. Laat je meevoeren op de vleugels van dromen en bestel de dromenvanger om een vleugje natuurlijke magie toe te voegen aan je leven.

Extra informatie

Afmeting

6 cm, 16 cm, 26 cm, 40 cm