Dromenvanger met kralen 12 cm

6,95

Ontdek deze magische 12 cm dromenvanger met kralen. Beschermend en betoverend, hij vangt negatieve energieën weg, zodat jij ongestoord kunt dromen. Perfect voor elke kamer, en een prachtig decoratief element. Slaap vol rust en laat je fantasie de vrije loop. Een uniek cadeau voor jezelf of een geliefde.

Artikelnummer: NA1004 Categorie:

Beschrijving

Deze betoverende dromenvanger met kralen met een diameter van 12 centimeter is speciaal ontworpen om jouw dromen te beschermen en een vredige nachtrust te bevorderen. Deze dromenvanger vangt alle negatieve energieën op en houdt ze ver weg van je kostbare dromen. Hang hem boven je bed of in je favoriete rustgevende ruimte, en laat hem zijn magische krachten ontplooien.

De dromenvanger is versierd met kralen die een speels en harmonieus gevoel geven, waardoor hij niet alleen een beschermende functie heeft, maar ook een prachtig decoratief element is voor elke kamer.

Geniet van een goede nachtrust en laat je fantasie de vrije loop terwijl de dromenvanger over je waakt. Geef jezelf of een geliefde dit unieke geschenk, en koester de rust en positiviteit die het met zich meebrengt.

Extra informatie

Kleur

Bruin, Groen