Dromenvanger leer

2,9522,95

Ontdek pure betovering met deze dromenvanger van leer. Het web vangt alleen positieve dromen op en filtert negatieve energie. Voeg rustieke elegantie toe aan elke ruimte. Slaap zacht, gedroomde avonturen wachten!

Artikelnummer: NA1003 Categorie:

Beschrijving

Deze dromenvanger is een betoverende toevoeging aan je slaapkamer of elke andere speciale ruimte. Met de perfecte mix van kunstig vakmanschap en bohemien charme, zal deze dromenvanger ongetwijfeld al je dromen beschermen en je innerlijke rust bevorderen.

Laat je meeslepen door de fijne details van het web, dat behendig negatieve energie filtert en alleen positieve vibes doorlaat. Het gebruik van leer voegt een vleugje rustieke elegantie toe, terwijl de zachte, aardse tinten je zintuigen kalmeren.

Hang deze betoverende dromenvanger boven je bed, bij het raam of waar je maar wilt, en observeer hoe hij zachtjes danst in de zachtste bries. Terwijl de zon ondergaat, vangt hij al je zoete dromen in zijn magische ringen en laat hij alleen de beste naar beneden glijden. Koester je nachtrust en creëer een warme, uitnodigende sfeer met deze met leer omhulde dromenvanger. Geniet van een rustgevende nacht en een stroom van positieve energie die je elke dag begroet.

Extra informatie

Afmeting

6 cm, 16 cm, 26 cm, 40 cm