Dromenvanger kleur

2,9522,95

Breng een vleugje magie in je leven met deze prachtige kleurrijke dromenvanger. Deze handgemaakte schoonheid is doordrenkt met levendige tinten en symboliseert positieve energie, geluk en bescherming.

Hang het boven je bed of in je favoriete ruimte en laat de dromenvanger zijn werk doen terwijl het je dromen filtert en alleen de goede vibes binnenlaat.

Artikelnummer: NA1002 Categorie:

Beschrijving

Deze prachtige creatie is niet alleen een trendy accessoire, maar het kan ook je dromen beschermen en negatieve energie afweren. Terwijl je slaapt, doet de dromenvanger zijn magie. Hij vangt je dromen op en laat alleen de goede door, terwijl de slechte dromen gevangen blijven in de kralen en veertjes.

Deze kleurrijke dromenvanger is ook een prachtige decoratie voor overdag. De levendige kleuren voegen een speelse sfeer toe aan elke ruimte. Hang hem boven je bed, in de hoek van de kamer of zelfs aan het raam. Het geeft je slaapkamer een sprankje vrolijkheid en bescherming. Je zult versteld staan van de positieve vibes die het met zich meebrengt.

Extra informatie

Afmeting

6 cm, 16 cm, 26 cm, 40 cm