Dromenvanger met kralen 21 cm

11,95

Ontdek de betoverende dromenvanger van 21 centimeter met kralen. Gemaakt met mooie kleurrijke details. Breng rust en positieve vibes in je kamer. Bescherming en harmonie in één kunstwerk. Perfect voor een bohemien sfeer. Koop hem voor jezelf of voor iemand anders.

Artikelnummer: NA1005 Categorie:

Beschrijving

Met deze betoverende dromenvanger haal je een vleugje mystiek en rust in je slaapkamer of woonruimte. De prachtige dromenvanger heeft een diameter van 21 centimeter, perfect om boven je bed te hangen of aan je muur te bevestigen. De kralen geven een speelse touch aan het ontwerp, waardoor je interieur direct een bohemien sfeer krijgt.

Laat je verleiden door de fijne details en vakmanschap van de dromenvanger, terwijl je de symboliek ontdekt die eraan ten grondslag ligt. Volgens oude tradities zou de dromenvanger slechte dromen vangen in zijn web en alleen de goede dromen doorlaten, zodat jij elke ochtend uitgerust en positief ontwaakt.

Deze dromenvanger is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een symbolisch kunstwerk dat harmonie en bescherming brengt in je leefruimte. Creëer een rustgevende ambiance en voeg een vleugje spiritualiteit toe aan je dagelijkse leven met deze unieke dromenvanger met kralen van 21 cm.

Extra informatie

Kleur

Blauw, Wit, Zwart