Amberblokje met rasp

6,90

Ontdek het betoverende amberblokje met rasp. Met zijn natuurlijke geur neemt het je mee naar een kalmerende sfeer. Rasp kleine schilfers voor de gewenste intensiteit. Duurzaam, chemievrij en milieuvriendelijk, perfect voor elke ruimte.

Verfris je kledinglades, woonkamer of auto met de verleidelijke geur. Geniet van een langdurige en magische geurervaring. Laat een blijvende indruk achter op iedereen die het ruikt.

Artikelnummer: DO1010 Categorie:

Beschrijving

Het amberblokje met rasp is echt een must-have voor iedereen die houdt van een heerlijke en natuurlijke geurervaring.

Amberblokje

Dit amberblokje is gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en heeft een betoverende geur die je meeneemt naar een kalmerende en ontspannen sfeer. Het beste van alles is dat het amberblokje vrij is van schadelijke chemicaliën en lang meegaat, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke keuze is voor het verfrissen van elke ruimte.

Rasp

Met de bijgevoegde rasp kun je kleine schilfers van het blokje raspen, waardoor je de controle hebt over de intensiteit van de geur. Plaats een paar schilfers in je kledinglade, op een schaaltje in de woonkamer of zelfs in je auto, en geniet van de delicate en verleidelijke geur die zich verspreidt.
Met dit amberblokje met rasp zorg je voor een heerlijke geurende omgeving en laat je een positieve indruk achter op iedereen die het ruikt.