Amberblokje met schaaltje

7,90

Een amberblokje met een schaaltje is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Een amberblokje is een compact blokje dat doordrenkt is met een heerlijke geur. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Het schaaltje is speciaal ontworpen om het amberblokje vast te houden en het langzaam te laten smelten, waardoor de geur geleidelijk vrijkomt. Het is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een prachtig decoratief stuk dat bij elke interieurstijl past.

Artikelnummer: DO1011 Categorie:

Beschrijving

Het amberblokje met het bijpassende schaaltje vormt de perfecte synergie van stijlvolle esthetiek en doeltreffende functionaliteit.

Amberblokje

Het amberblokje zelf, doordrenkt met een betoverende geur en vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten, straalt een unieke charme uit.

Schaaltje

Het speciaal ontworpen schaaltje dient als ideale houder voor het amberblokje, waarbij het langzaam smelt en de geur geleidelijk aan de ruimte afgeeft. Deze combinatie is niet enkel functioneel, maar tevens een prachtige decoratieve toevoeging die naadloos aansluit bij elke interieurstijl. Verrijk je huis met deze elegante en verfijnde geurverspreider, die een sfeervolle ambiance creëert en tegelijkertijd zorgt voor een heerlijke geurbeleving in elke kamer.