Aanbieding!

Amberblokje lavendel

3,9510,00

Ontdek het magische amberblokje met lavendelgeur. Het is de ultieme manier om je huis te verfrissen en te ontspannen! Dit handige blokje smelt langzaam en verspreidt de rustgevende geur van lavendel in elke kamer. Gewoon neerzetten, genieten en ontspannen.

Het blokje is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Creëer een kalmerende sfeer in je huis met het amberblokje met lavendelgeur.

Artikelnummer: DO1003 Categorie:

Beschrijving

Dit kleine blokje is een echte gamechanger als het gaat om geurige ambiance in huis. De geur van lavendel is bekend om zijn kalmerende eigenschappen en het helpt je echt om te ontspannen na een lange dag.

Het amberblokje is super gemakkelijk te gebruiken. Plaats het gewoon op een strategische plek in je huis, zoals de woonkamer, slaapkamer of zelfs de badkamer, en laat de magie gebeuren. De warmte van je huis zal het blokje activeren, waardoor het langzaam smelt en de heerlijke geur van lavendel vrijkomt.

Het geurblokje is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dus je kunt genieten van de geurige geneugten zonder je zorgen te maken over je gezondheid of het milieu. Het amberblokje zal je huis vullen met een heerlijke geur en een ontspannen sfeer creëren die je keer op keer zult willen ervaren.

Extra informatie

Afmetingen3 × 4 × 2 cm