Aanbieding!

Amberblokje amber

3,9510,00

Verwen je zintuigen met het amberblokje met de geur van amber. Dit betoverende blokje verspreidt een warme en gezellige geur in je huis. Het blokje is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en biedt een mix van houtachtige tonen met een vleugje zoetheid.

Plaats het eenvoudig op een schaaltje of in een geurbrander en laat de langzame smelting en geleidelijke geurverspreiding je ruimte vullen. Met zijn prachtige amberkleur en elegante vorm is het ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Artikelnummer: DO1001 Categorie:

Beschrijving

Dit kleine wonderblokje is de perfecte oplossing om je kamer te voorzien van een warme en gezellige sfeer. Het amberblokje is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en heeft een ongelooflijke geur die je meteen betovert. Het ruikt naar de rijke en betoverende geur van amber, die een mix is van warme houtachtige tonen met een vleugje zoetheid.

Het amberblokje is gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft het alleen maar op een schoteltje of in een geurbrander te plaatsen, en binnen enkele minuten verspreidt de heerlijke geur zich door de hele kamer. Het blokje geeft geleidelijk zijn geur vrij, waardoor je kunt genieten van een langdurige geurbeleving.

Extra informatie

Afmetingen3 × 4 × 2 cm