Inspirerende affirmatiekaarten

20,95

Gebruik de kracht van positieve gedachten om jezelf optimaal te ontplooien.

Uitverkocht

Artikelnummer: DA322 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Een set prachtige kaarten met positieve affirmaties. Deze helpen je om het geluk en de kracht die in je schuilen naar boven te brengen. Ze inspireren je om wijs en moedig te zijn, om op jezelf te vertrouwen en je dromen nooit op te geven. De vlinders op de kaarten staan symbool voor de hoop. Ze herinneren je eraan dat moeilijke momenten en dingen die tot een einde komen tekens zijn van iets moois en nieuws dat weldra zal ontstaan. Sluit je ogen, kies een kaart en lees de boodschap die erop staat. Het zal precies zijn wat je nu moet horen. Stel jezelf open en laat de vlinders je leven vervullen met liefde, rust en schoonheid.

Deze kaartenset is gemaakt door Alana Fairchild. Terwijl je haar nog nooit hebt ontmoet, weet zij dat er een mooi, wijs en sterk wezen in jou zit. Ze wil dat je dat beseft en dat je op jezelf vertrouwt.

Hoe gebruik je de affirmatiekaarten

– Adem diep in en uit en ontspan.

– Stel de volgende vraag, in je hoofd of hardop: ‘Welk advies is op dit moment het meest zinvol voor mij?’

– Kies een kaart en lees de boodschap op de achterkant. Dat is je advies voor die dag. Je kunt de boodschap herhalen als een affirmatie of de kaart die dag overal met je meenemen.

Afmetingen

De affirmatiekaarten hebben een afmeting van 9,5 cm x 14 cm.

ISBN: 9789044745320

Extra informatie

Afmetingen17 × 13 × 3 cm