Bruisbal met edelstenen armband

12,50

Ervaar pure ontspanning met onze bruisbal met edelstenen armband. Ontsnap aan de dagelijkse stress in een luxueus bad met rustgevende essentiële oliën.

Ontdek de verrassing die erin zit: een unieke edelsteenarmband met groene aventurijn voor geluk, sodaliet voor rust, tijgeroog voor moed of witte jaspis voor innerlijke rust.

Elke armband is uniek en dient als een blijvende herinnering aan een moment van rust. Trakteer jezelf op welzijn met de magie van onze bruisbal: het perfecte cadeau voor jou of een geliefde.

Artikelnummer: AW1001 Categorie:

Beschrijving

Ontdek een betoverende combinatie van ontspanning en luxe met onze unieke bruisbal met edelstenen armband. Laat de stress van de dag achter je terwijl je geniet van een heerlijk bad met de rustgevende geuren van bruisende essentiële oliën. Maar dat is nog niet alles: deze bruisbal bevat een prachtige verrassing!

Binnenin de bruisbal vind je een prachtige edelsteenarmband. Elke steen is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn unieke eigenschappen en helende krachten.

  • Groene Aventurijn (Lemon & Lime): Stimuleert voorspoed en geluk, en bevordert een gevoel van welzijn.
  • Sodaliet (Sandelwood): Brengt rust en balans, helpt bij het verbeteren van communicatie en bevordert het zelfvertrouwen.
  • Tijgeroog (Orange & Mandarin): Stimuleert moed en zelfvertrouwen, en helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen.
  • Witte Jaspis (Grapefruit & Ylang Ylang): Geeft een gevoel van rust en stabiliteit, en bevordert innerlijke vrede.

Elke armband is uniek, waardoor je niet alleen geniet van een ontspannen bad, maar ook een blijvende herinnering aan de rustgevende ervaring hebt.

Trakteer jezelf op een wellnessmoment en voel de magie van onze bruisbal met edelstenen armband. Het perfecte cadeau voor jezelf of een geliefde. Transformeer je bad in een ritueel van rust en welzijn!