Ketting met edelsteen Wijsheid – Jade

6,95

De edelsteen die je geluk brengt.

Een bijzeondere edelsteen om je alle geluk, gezondheid en wijsheid van de wereld mee te geven. Vertrouw op jezelf en de kracht van Jade en je dromen zullen uitkomen.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Beschrijving

Herkomst en het ontstaan

Jade is een prachtige edelsteen die al eeuwenlang gebruikt wordt door vele mensen in diverse culturen. Zo maakten de Maya’s van Jade de mooiste sieraden en herkenden zij al haar helende werking. In de Chinese cultuur heeft Jade een bijzondere plek; ze is de nationale steen van China en staat symbool voor een lang, gelukkig leven. Jade is ook wel beter bekend als de steen va de hemel. Jade wordt onder andere gevonden in China, Canada, Mexico en Egypte.

Effecten op de gezondheid

Jade werkt bijzonder reinigend en beschermend en wordt daarom ook veel gebruikt als amulet. Jade heeft een positieve invloed op hartklachten en een hoge bloeddruk. Van Jade krijgt het afweersysteem een echte oppepper. Jade maakt fit en levenslustig, ze helpt sneller herstellen na ziekte. Ze brengt het lichaam in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Jade heeft een positieve werking op de nieren, blaas en de heupen. Ook werkt Jade stimulerend op de baarmoeder en de vruchtbaarheid.

Spirituele werking

Jade is een versterker van de liefdesenergie. Jade helpt je jouw doelen en dromen in het leven te vinden en realiseren. Ze zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Ze maakt je tevreden en blij. Jade zorgt dat je in het hier en nu kunt zijn. Ze geeft steun en troost bij liefdesverdriet of rouwverwerking. De zuiverende werking  van Jade maakt dat negatieve gedachten en irritaties verdwijnen. Laat je raken door de kracht, liefde en pure energie van Jade.