Ketting met edelsteen Rozenkwarts

6,95

De steen van liefde

Rozenkwarts is de enige echte edelsteen der Liefde. Zij opent je hart voor nieuwe vriendschappen en liefdes. En troost je als dat nodig is. Rozenkwarts houdt van jou.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Beschrijving

Herkomst en het ontstaan

Rozenkwarts wordt al eeuwenlang gezien als de Edelsteen der Liefde. Er wordt gezegd dat Amor (ook wel bekend als Cupido) en Eros (de god van de Liefde) deze steen zelf naar de aarde zouden hebben gebracht opdat de roze kleur de liefde zou prikkelen en de begeerte zou wekken. Wereldwijd worden nog altijd de mooiste sieraden en beeldjes van Rozenkwarts gemaakt; om zo de boodschap van liefde wereldwijd te blijven verspreiden. Rozenkwarts wordt o.a. gevonden in Madagaskar, Kenia, Mozambique en Brazilië.

Effecten op de gezondheid

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. Ze versterkt het fysieke hart en de bloedsomloop. Rozenkwarts kan de vruchtbaarheid vergroten en heeft een positief effect op het liefdesleven. Ze verzacht brandwonden en blaren en lijkt de huid te verjongen. Rozenkwarts werkt zo rustgevend dat slaapproblemen verdwijnen. Ze heeft een positieve uitwerking bij de ziekte van Alzheimer, Parkinson en dementie. Rozenkwarts is ook geschikt voor kinderen, ze helpt bedplassen tegen te gaan.

Spirituele werking

Rozenkwarts heeft een milde, zachte en kalmerende werking. Ze helpt bij (liefdes)verdriet en trauma’s. Rozenkwarts opent het hart en helpt om je open te stellen voor vriendschap en liefde. Rozenkwarts helpt tegen angsten en verbittering; ze maat mensen zo onbevangen, onbevreesd, speels, vrolijk en creatief als een kind. Rozenkwarts leert van jezelf te houden. Rozenkwarts is tenslotte de steen van onvoorwaardelijke liefde. Laat je raken door haar puurheid, kracht en sereniteit.