Aanbieding!

Ketting met edelsteen Ik denk aan je – Dalmatiër Jaspis

5,95

De edelsteen die je bescherming brengt.

Deze edelsteen staat symbool voor bescherming en energie. Draag deze bijzondere edelsteen daarom bij je waar je ook bent en weet dat mijn gedachten altijd bij je zijn.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Beschrijving

Herkomst en het ontstaan

Jaspis wordt al eeuwenlang gezien als de moeder alles edelstenen. De mensen in de Oudheid, de oude Egyptenaren, de klassieke Grieken en Romeinen, allemaal koesterden ze deze bijzondere, uniek gespikkelde edelsteen. Dalmatiër Jaspis is een gewaardeerd lid van de Jaspis-familie. De typische Dalmatiër-spikkels maakten eeuwen later de naam compleet. Dalmatiër Jaspis wordt onder andere gevonden in India, Mexico, Rusland en Brazilië.

Effecten op de gezondheid

Dalmatiër Jaspis werkt opbeurend en geeft energie. Ze heeft een positieve werking op de spijsvertering. Jaspis helpt tegen verstoppingen en diarree. Bij moeite met afvallen kan deze edelsteen helpen. Dalmatiër Jaspis helpt bij blaasontsteking, epilepsie en maag- en leverkwalen. Ze heeft een positieve werking op het zenuwstelsel en de bloedsomloop. Ze helpt depressies en nachtmerries te verminderen.

Spirituele werking

Dalmatiër Jaspis is een echte beschermer, ze beschermt tegen negatieve energie en straling. Dalmatiër Jaspis maakt je evenwichtig en daadkrachtig. Ze helpt grenzen te stellen. voor jezelf op te komen en geeft moed. Dalmatiër Jaspis kalmeert en zorgt voor balans tussen lichaam , ziel en geest. Ze stimuleert fantasie en creativiteit. Dalmatiër Jaspis maakt hulpvaardig, eerlijk en oprecht. Wees wel geduldig met deze edelsteen. Lat je raken door haar sereniteit en puurheid.