Hamamdoek Shaken not stired Green

E-mailadres
Hamamdoek Shaken not stired in de kleur Green, 100% katoen, 180 x 90 cm, handgeweven
Met levering Post voor € 6,95
Verkoopprijs:€ 34,95
Korting
Shaken not stired wordt geleverd in 2 verschillende kleuren: groen en wit. Verfrissend en modern, de Shaken not stired hamamdoek is geweven van 100% hoogwaardige katoen. Het gestreept uiterlijk maakt je outfit compleet, je klassieke chique stijl onderweg of op het strand... De keuze als je dol bent op strepen! De hamam handdoek is 180 cm lang en 90 cm breed, groot genoeg voor jou en klein genoeg voor in de bagage van de reis!

De hamamdoek is geschikt voor elk seizoen en multifunctioneel (het kan worden gebruikt als een bedsprei, een deken of zelfs als een mooi picknick kleed). Hamam handdoek absorbeert net zo veel water als een dik badlaken.

Wat is een hamamdoek?


Een hamamdoek is een grote doek die van oorsprong uit Turkije komt. Met name in de badhuizen (de hamams) of saunas worden de hammamdoeken gebruikt als omslagdoek en/of droogdoek.

Deze hamamdoek is van Hammam34. Hammam34 heeft een exclusieve collectie van handgewoven hammamdoeken, gemaakt van 100% natuurlijke materialen, beste kwaliteit katoen en bamboe. De hamamdoeken worden gemaakt door lokale Turkse wevers in het zuiden van Turkije. De unieke ontwerpen zijn geïnspireerd op de schoonheid van de wereld en ongerepte natuur om ons heen.

Doordat de hamamdoek veel vocht opneemt is deze erg goed te gebruiken als saunadoek of badhanddoek. Ook als strandlaken is de hammamdoek prima te gebruiken. Hamamdoeken zijn dun, soepel en licht van gewicht waardoor ze snel drogen.

Een hamamdoek is ook ideaal om mee te nemen op reis. Een hamamdoek is lichter dan een gewone handdoek en neemt minder ruimte in beslag in uw bagage. Een hamamdoek is ideaal om mee te nemen naar het strand, zwembad of gewoon als je een dagje weg gaat naar een pretpark bijvoorbeeld.

De hamam handdoek is wasbaar in de wasmachine. Zonder het gebruik van wasverzachter (dit wordt vanuit de fabrikant niet aangeraden) voelt de hammam handdoek steeds zachter aan.

Kortom:


Een hamamdoek is een multifunctionele doek die in vele kleuren en motieven verkrijgbaar is en in geen elke huishouden mag ontbreken.