Beauty

Hamamdoek Stone washed Peacock

E-mailadres
Hamamdoek Stonewashed in de kleur Peacock, 100% katoen, 170 x 90 cm, handgeweven
Met levering Post voor € 6,95
Verkoopprijs:€ 44,95
Korting
hammam-towel-stonewashed-peacock-15
hammam-towel-stonewashed-peacock-2

Deze stonewashed Hamam handdoek heeft het allemaal: geschikt voor elk seizoen en multifunctioneel (het kan worden gebruikt als een bedsprei, een deken of zelfs als een mooi picknick kleed). Het is handgeweven van 100% fijnste katoen en vervolgens gestonewashed om zijn authentieke uitstraling en zijn uiterst zachte, zijdeachtige gevoel te geven. De hammamdoek is 170 cm lang en 90 cm breed. Ook verkrijgbaar in de kleur Flamingo.

Wat is een hamamdoek?


Een hamamdoek is een grote doek die van oorsprong uit Turkije komt. Met name in de badhuizen (de hamams) of saunas worden de hammamdoeken gebruikt als omslagdoek en/of droogdoek.

Deze hamamdoek is van Hammam34. Hammam34 heeft een exclusieve collectie van handgewoven hammamdoeken, gemaakt van 100% natuurlijke materialen, beste kwaliteit katoen en bamboe. De hamamdoeken worden gemaakt door lokale Turkse wevers in het zuiden van Turkije. De unieke ontwerpen zijn geïnspireerd op de schoonheid van de wereld en ongerepte natuur om ons heen.

Doordat de hamamdoek veel vocht opneemt is deze erg goed te gebruiken als saunadoek of badhanddoek. Ook als strandlaken is de hammamdoek prima te gebruiken. Hamamdoeken zijn dun, soepel en licht van gewicht waardoor ze snel drogen.

Een hamamdoek is ook ideaal om mee te nemen op reis. Een hamamdoek is lichter dan een gewone handdoek en neemt minder ruimte in beslag in uw bagage. Een hamamdoek is ideaal om mee te nemen naar het strand, zwembad of gewoon als je een dagje weg gaat naar een pretpark bijvoorbeeld.

 

Kortom:


Een hamamdoek is een multifunctionele doek die in vele kleuren en motieven verkrijgbaar is en in geen elke huishouden mag ontbreken.